Fitness online coaching

Wat is personal training online?

Vooropgesteld: online personal training is voordeliger dan traditionele (fysieke) personal training. Dus heb weinig tot geen tijd? Of werk je liever niet met een fysieke trainer? Dan is online personal training de ideale oplossing voor jou! Met online personal training voor vrouwen word je begeleid naar jouw specifieke doelen door onze online personal coach. Of het nu gaat om afvallen, een strakker figuur, aankomen, spiermassa kweken of een conditioneel doel: onze online fitness coaches helpen je die doelen te bereiken. Het traject start met een telefonisch gesprek intake.

Online fitness coach voor vrouwen bij FemiSports

Wil je afvallen en ben je klaar met het jojo-effect? Heb je specifieke sportdoelen die je wilt behalen? Ben je zwanger of ben je net bevallen? Heb je last van een blessure? Heb je een medische achtergrond en weet je niet hoe je het alleen moet aanpakken? Wij kunnen je helpen bij FemiSports. Dan kan zowel fysiek als online met personal training en coaching voor vrouwen. Tijdens online personal coaching bieden we je dezelfde begeleiding als bij fysieke personal training. Het enige verschil is dat je je personal coach niet ziet. Desondanks bieden we wel altijd hoogwaardige begeleiding. Waar andere personal trainers vaak standaard schema’s en voedingsadvies geven, krijg je van ons persoonlijke trainingsschema’s en voedingsadvies die op jou afgestemd zijn. Online Personal Training bij FemiSports is persoonlijke doelen bereiken tegen voordelige kosten!

Als je met ons online aan de slag wilt, kun je je aanmelden via de website. Je krijgt dan direct toegang tot de online coaching-app ‘Virtuagym’. Daarna ontvang je van ons een intakeformulier waarop je vragen kunt beantwoorden die ons een goed beeld geven van wie je bent. Na het retourneren van het intakeformulier krijg je een gepersonaliseerde calorieberekening, voedingsadvies en trainingsschema’s. Kortom: we kunnen starten met online coaching!

Mis je motivatie of
sta je stil?

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Waarom personal coaching online?

Online personal coaching bij FemiSports biedt je:

  • Gepersonaliseerde trainingsschema’s op maat
  • Voedingsadvies gebaseerd op jouw leefstijl
  • Persoonlijke calorieberekening
  • Trainen wanneer en waar je wil
  • Je eigen online fitness coach
  • Coaching volledig online via een persoonlijke app
  • Lagere kosten dan bij fysieke personal training

Trainingsschema’s bij online personal training

Zodra je je deelname hebt geactiveerd in de online coaching-app gaat je online coach voor je aan de slag. Er wordt een persoonlijk trainingsschema op maat voor je gemaakt, zodat je snel aan de slag kunt met sporten waar en wanneer het jou uitkomt. Of dat nu in de sportschool, thuis of buiten is. Dat bepaal je helemaal zelf!. Elke maand ontvang je een nieuw trainingsschema dat volledig is afgestemd op jouw doelstellingen.

Je online coach is altijd bereikbaar

Je online personal coach staat elke dag voor je klaar en is elke dag bereikbaar. Als je iets niet begrijpt, als er een oefening niet lukt, als je een probleem aanloopt, of als je een andere vraag hebt, kun je altijd een bericht naar de online personal trainer sturen. Zo krijg je altijd de benodigde ondersteuning en kan eventueel ook je persoonlijke trainingsschema aangepast worden.

Online personal training met voedingsadvies

Bij je online personal training komt dus ook een persoonlijk voedingsadvies. We maken daarvoor een persoonlijke calorieberekening gericht op je persoonlijke doelstellingen. In die berekening kun je lezen hoeveel calorieën je per dag mag eten en welke verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten je dagelijks nodig hebt. Verder kun je in de app dagelijks je voeding noteren, zodat je online personal coach met je kan meekijken en je nog beter kan begeleiden. Eventueel krijg je ook persoonlijke voedingstips, recepten en dagelijkse schema’s die je helpen bij het maken van gezonde voedingskeuzes.

Wegen en meten met online personal training

Wegen is weten! Daarom krijg je van je online personal coach elke maand een herinnering om je gewicht en omvang te meten. Heb je een weegschaal die ook vetpercentage en spiermassa meet? Dan zijn die gegevens ook handig om aan je coach door te sturen. Bij onze sportschool kun je eventueel ook vragen naar de weegschaal. Ze kunnen je daar ook helpen met meten, omdat dat zorgvuldig en altijd op dezelfde plek moet gebeuren. Doe je de meting zelf? Na je aanmelding ontvang je van ons een weeg en meet formulier waarin staat hoe je het beste kunt meten.

Meer weten over online personal coaching?

Wil je meer weten over online personal coaching bij FemiSports? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je er graag alles over. Bel ons op 06 12 40 00 25 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!