Voedingsadvies

Gezond voedingsadvies

Bewustwording groeit dat een gezonde leefstijl vele voordelen met zich meebrengt. Worstel je met je voeding en wil je je dagelijkse gewoonten veranderen? Als leefstijlcoach staan wij klaar om je te helpen!

Samen zullen we stap voor stap je voedingspatroon veranderen naar gezonde voeding, waarbij je voldoende eet en geen hongergevoel hebt. Een regelmatig eetpatroon waarin je lekker en gezond eet, is veel beter vol te houden dan een streng dieet met strikte regels. Uiteindelijk is het doel bij afvallen om de kilo’s eraf te houden!

Ga voor een gezonder leven

Tijdens de begeleidingsperiode rekenen wij op een volledige inzet van jou. In het begin zal het wat tijd vergen om grip te krijgen op je voedingspatroon, aangezien er aanpassingen zullen plaatsvinden in je dagelijkse routine. Onthoud echter dat een gezond eetpatroon een langetermijninvestering is voor je welzijn.

Het is essentieel om zelf in te zien hoe prettig gezonde voeding is. We zullen je helpen en ondersteunen, maar ook motiveren, geruststellen, afremmen en aanmoedigen. Indien nodig zullen we je ook een spiegel voorhouden om patronen te doorbreken, met praktische tips om de overgang naar een gezonder leven gemakkelijker te maken.

Wat kun je verwachten?

Wij bieden een all in one pakket aan met Personal Training en Online Personal Training. Je krijgt bij deze vormen van begeleiding dus ook een gepersonaliseerde calorieberekening en voedingsadvies op maat

Wil jij alleen begeleiding met voeding? Dan bieden wij ook een voeding- en leefstijlcoach traject aan van 3 maanden.

Tijdens het eerste consult zullen we uitgebreid je voedingsdagboek bespreken. Je krijgt een voedingsadvies op maat en wij introduceren je in de app. We zullen ook starten met wegen en meten als beginpunt. We bespreken je huidige leefstijl en de uitdagingen waar je tegenaan loopt en graag wilt veranderen.

Elke maand hebben we een nieuwe afspraak waarbij je ook gaat wegen en meten. Tijdens elk consult praten we over je voeding en leefstijl en krijg je tips om verder te werken aan je doelen.

Gedurende het hele traject kun je onbeperkt vragen stellen. Door je vragen niet op te sparen voor het consult, kunnen we je eerder voorzien van tips en hulp waar nodig.

Gezonde voeding voor iedere levensfase

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Hormonen in balans door de juiste voeding

Hormonen hebben een grote invloed op ons dagelijks leven. Heb je bijvoorbeeld last van gewichtstoename, een dalend energieniveau, een slecht humeur of PMS-klachten? Met de juiste balans in je voeding kun je hierop invloed uitoefenen.

Oestrogeen is een vrouwelijk hormoon dat samenwerkt met progesteron en verantwoordelijk is voor je cyclus. Na je 30ste neemt de productie hiervan af, waarbij progesteron sneller daalt dan oestrogeen, wat tot een disbalans kan leiden. We kunnen je helpen om weer beter in balans te komen met de juiste voeding.

Wil jij ook met voeding resultaten behalen?

Het beste resultaat behaal je met een voedingsadvies op maat. Om af te vallen moet je juist regelmatig eten, meerdere eetmomenten op een dag hebben en zorgen voor variatie en een juiste balans tussen voedingsstoffen.

Beweging helpt je sneller je doelstelling te bereiken. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je spiermassa opbouwt, waardoor jij je lichaam strakker kan trainen en geen overtollige huid overhoudt bij het afvallen. Daarom bieden wij ook Personal Training aan, inclusief voedingsadvies.

Een goed opgebouwde training in combinatie met gezonde voeding is garanderen betere resultaten als je wilt afvallen of afslanken. Wil je op een gezonde en verantwoorde manier gewicht verliezen en werken aan jouw ideale postuur? Maak dan een afspraak om direct aan de slag te gaan

error: Content is beveiligd!!