Personal training

Bereik en behoud jouw
doelen met persoonlijke begeleiding

Ervaar je moeite bij het bereiken van jouw doelen? Of mis je de motivatie om vooruitgang te boeken? Dan is Personal Training de perfecte oplossing om op een snellere en gecontroleerde manier je doelen te bereiken én te behouden. Onze praktijk richt zich specifiek op vrouwen, of je nu zwanger bent, net bevallen, in de overgang zit of worstelt met hormonale veranderingen – als vrouwelijke personal trainer zijn wij er om jou te ondersteunen.

Waarom kiezen voor Personal Training?

Een Personal Trainer is niet alleen jouw trainer, maar ook jouw mentale coach en motivator om het gewenste resultaat te behalen. Tijdens het Personal Training traject word je optimaal begeleid en krijg je persoonlijke aandacht. De work-out wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, waardoor je een compleet andere trainingservaring zal hebben. Na elke sessie voel jij je moe maar voldaan en trainen krijgt voor jou een geheel nieuwe betekenis!

Kortom, met Personal Training krijg je niet alleen een effectieve work-out, maar ook de professionele begeleiding en ondersteuning om jouw doelen te bereiken én te behouden.

Hoe verloopt het traject?

We starten met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om kennis te maken en alles te bespreken.

  • De eerste training begint met wegen en meten, wat we elke maand herhalen. Tijdens de trainingen houden wij nauwlettend rekening met jouw fysieke gesteldheid en verliezen we je geen moment uit het oog.

  • Je krijgt een persoonlijke calorieberekening en ontvangt een uitgebreid voedingsadvies. Voeding speelt een essentiële rol, daarom is een Personal Training pakket inclusief voedingsadvies.

  • Als je naast de personal training ook zelfstandig wilt trainen, stellen wij elke maand een trainingsschema voor je op.

  • Als leefstijlcoach helpen wij jou naar een gezonder en positiever leven. Wij leren je hoe je grip kunt krijgen op je gewoontes en begeleid je bij het maken van bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

Ga voor de beste versie van jezelf

Samen maken we een plan om je weer goed in je eigen lichaam te voelen.

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Medisch fitness

Heb je last van lichamelijke klachten, ben je recentelijk uitbehandeld bij de fysiotherapeut, heb je te maken met ziektes zoals diabetes, of onderga je momenteel chemotherapie? Dan is medisch fitness iets dat jou kan helpen! Wij bieden persoonlijke begeleiding in een één-op-één setting, waarbij we een methodische aanpak volgen die specifiek gericht is op jouw klachten of ziekte, om zo je lichaam te versterken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, om de mogelijkheden te bespreken. Samen werken we aan het bereiken van een fitter en sterker lichaam!

Afvallen

Veel mensen kiezen voor Personal Training om gewicht te verliezen en hun vetpercentage te verlagen. Als afvalcoach kunnen we k je optimaal begeleiden op weg naar een slanker en fitter lichaam. In one Personal Training trajecten staat geen dieet centraal, maar een persoonlijk voedingsadvies. Diëten zijn namelijk niet de juiste weg naar blijvend gewichtsverlies, omdat ze vaak moeilijk vol te houden zijn en het jojo-effect kunnen veroorzaken, waarbij je na verloop van tijd weer aankomt.
Een verantwoord voedingspatroon vergt tijd en aanpassing. Jouw lichaam zal moeten wennen aan andere voedingskeuzes. Gelukkig zullen we je voorzien van afvaltips die je helpen deze veranderingen vol te houden.

Onze aanpak omvat geen gebruik van koolhydraatdiëten, eiwitdiëten, afslankpillen, maaltijdvervangers of afvallen met shakes. In plaats daarvan moedigen wij gezond en verstandig eten aan, wat resulteert in een gestaag gewichtsverlies. Hoewel afvallen zonder sporten mogelijk is, kan het toevoegen van training aan je routine je lichaam strakker maken en overtollige huid voorkomen. Bovendien zal sporten het afvallen stimuleren.

Afvallen kan een uitdaging zijn en daarom hoef je het niet alleen te doen. Kies voor afvallen met begeleiding. Als voedingsadviseur weten we je optimaal te begeleiden op het gebied van gezond en verantwoord afvallen, waarbij het gewicht dat je verliest, ook daadwerkelijk eraf blijft! Onze motto is dan ook afvallen zonder dieet. Stap voor stap passen we jouw voedingspatroon aan naar een gezonde en duurzame levensstijl.

Krachttraining

Krachttraining is een veelzijdige en effectieve manier om jouw fitnessdoelen te bereiken, of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt vergroten of gewoon sterker wilt worden. Als krachttraining coach staan wij klaar om je hierbij te helpen. Samen kunnen we de juiste aanpak kiezen uit de drie soorten krachttrainingen: kracht uithoudingsvermogen, hypertrofie training en maximale krachttraining. Elk van deze trainingen vraagt om specifieke herhalingen om het optimale resultaat te behalen.

Vaak denken vrouwen dat cardio essentieel is voor gewichtsverlies, terwijl krachttraining alleen voor mannen is. Dit is een misvatting, want vrouwen zullen door krachttraining niet “te gespierd” worden. Het vrouwelijke lichaam heeft minder testosteron, waardoor spiergroei niet overdreven zichtbaar zal zijn. In werkelijkheid bevordert krachttraining juist het afvallen, omdat spiermassa zorgt voor een hogere verbranding, zelfs in rust.

Als je kiest voor het Personal Training traject, zallen we een op maat gemaakt trainingsschema voor je maken, met oefeningen die optimaal zijn voor het trainen van jouw spieren. Voeding speelt een essentiële rol bij krachttraining. Voor een energieke training zijn koolhydraten belangrijk, terwijl eiwitten na de training helpen bij het opbouwen van spieren. Afhankelijk van jouw doelstellingen kunnen we je adviseren over sportvoeding, zoals proteïne shakes of weight gainers. Al deze factoren nemen wij mee in het opstellen van een persoonlijk voedingsadvies dat perfect aansluit bij jouw doelen.

Conditietraining

Opbouw van je conditie kan worden bereikt door het uitvoeren van verschillende conditieoefeningen. Denk hierbij aan apparaten zoals de crosstrainer, loopband, roeier, fiets en step. Als conditietrainer gebruiken wij graag diverse losse materialen om je conditie te verbeteren, zoals de speedladder, battle rope of andere high impact oefeningen. Op deze manier word je uitgedaagd op snelheid en reactievermogen, wat zorgt voor een plezierige trainingservaring.

Het is aan te raden om professioneel advies in te winnen en te overwegen om conditietraining met begeleiding te volgen, omdat het verbeteren van je conditie meer tijd en wilskracht vereist dan je wellicht denkt. Naast conditietraining is het ook van groot belang om je spieren te versterken. Denk bijvoorbeeld aan core training om je buik- en lage rugspieren sterker te maken en krachttraining voor je benen. Door het uitvoeren van verschillende oefeningen voor de buikspieren, rugspieren, beenspieren en bilspieren, zal je lichaam sterker worden en bijvoorbeeld je hardloop prestaties verbeteren.

Bij het opstellen van een op maat gemaakte conditietraining houden wij vooral rekening met de fysieke gesteldheid van jou, inclusief doelstellingen, leeftijd, bewegingsbeperkingen en medische indicaties. Wij verzorgen conditietraining in Zaandam en de omliggende gebieden. Naast indoor trainingen zijn ook outdoor trainingen mogelijk. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

error: Content is beveiligd!!