Het team van FemiSports

Maak hier kennis met het team van FemiSports

Wendy Schaar 

Samen gaan wij werken aan jouw doelen door middel van de juiste training, voeding en plezier in bewegen. Het hebben van een gebalanceerde aanpak is essentieel voor het bevorderen van een sterk en gezond lichaam. 

Specialisaties: pre- en postnatale trainingsbegeleiding, medisch fitness, hormonale klachten, oncologie, afvallen en strakker worden, algehele fitheid. Lees meer op https://wendyschaar.nl/.

Naomi Suverkropp

Naomi Suverkropp

Missie: Het helpen bereiken van de beste versie van jezelf door samen je doelen te behalen en balans terug te brengen in je leven, terwijl we werken aan het verbeteren van je algehele welzijn.

Specialisaties: Pre- en postnatal Personal Training, Small Group Training, Kettlebell Training, CrossFit, gewichtsverlies en krachttoename, evenals begeleiding op het gebied van Ayurvedische voeding.

Myrthe van Berge

Myrthe van Berge

Bewegen is belangrijk voor de fysieke en mentale gezondheid. De groepslessen zijn er om een motiverende omgeving te creëren, waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en groei. Samen werken we aan het bereiken van jouw beste versie, waarbij de kracht zit in het samen sporten.

Specialisaties: Personal Trainer en all round groepsles instructeur, Small group training, Kracht training/Plyometrics, Sport specifieke training.

Esmee Dol

Esmee Dol

Mijn doel is om samen met jou een vorm van sport te vinden die je echt leuk
vindt en goed vol kan houden zodat jij al je doelen kan behalen en ook kan
behouden!

Specialisaties: Personal training, Pre- en Postnatal trainer, buik billen benen, conditietraining,
krachttraining, powerlifting

Yvonne Scheffer

Yvonne Scheffer

Wil je meer balans fysiek, mentaal en emotioneel dan kan ik je ondersteunen dit te bereiken. Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt, en combineren zo nodig diverse behandelingen tijdens onze afspraak.

Specialisaties: Acupunctuur, Sportmassage, Ontspanningsmassage, Triggerpoints, Fascia release, Oncologie, Overgangsklachten, Hoofdpijn/Migraine, Kinesiotape, Manuele lymfedrainage.
Lees meer op www.wijs-gezond.nl 

Maaike Bakker

Maaike Bakker

Tijdens mijn lessen heb ik oog voor jou en begeleid ik je duidelijk de houdingen in. Voeg daarbij een dosis humor, speelsheid en nuchterheid. Afhankelijk van de soort yoga of pilates les, vermengt met wat bewegingen uit dans en/of karate. Een scheutje pit en nog een snufje filosofie en thematiek. Plus een uitnodiging tot nieuwsgierigheid, ontdekken, verkennen, herkennen, erkennen en ervaren.
Doe je een keer met me mee? Welkom!

Specialisaties: Yoga en Pilates instructeur

Anna Noens

Anna Noens

Yoga betekent voor mij verbinding van binnen met buiten via de adem, via beweging en de filosofie. Alles draait hierbij om het zoeken en vinden van balans. De Yin en de Yang.
In mijn lessen ontwikkel je niet alleen je fysieke kracht en je flexibiliteit, maar daarnaast ook je bewustzijn via positief helpende gedachtes.
Warme zonnegroeten, tot in de les!

Specialisaties: Yoga instructeur

Oana Ungureanu

Oana Ungureanu

Sinds 2018 geef ik Pilates lessen, naast de small group pilates op dinsdag ochtend, is het ook mogelijk om 1 op 1 pilates les van mij te krijgen.

Specialisaties: Pilates instructeur en fysiotherapeut 

Marianne Schuijt

Marianne Schuijt

Ik verzorg al jaren lessen, workshops en clinics in de meest uiteenlopende sporten. Het is mijn doel om iedereen op eigen niveau uit te dagen en met plezier te laten bewegen. Deze drive, enthousiasme en persoonlijke aandacht zul je dan ook zeker terugvinden in mijn lessen.

Specialisaties: Yoga en pre- en postnatal instructeur 

error: Content is beveiligd!!