Tarieven

Kosten small group lessen

Wil jij meedoen met één van onze small group lessen? Schaf dan via lidmaatschappen een abonnement aan. Je krijgt direct een account in de app. Log in en boek een les via het Rooster.

Alle Small group trainingen worden gegeven door een gecertificeerde trainer. Je traint met maximaal 8 vrouwen, waardoor iedereen persoonlijk begeleid kan worden.

Vind jij het fijn om met anderen te sporten en te werken aan je persoonlijke doelen? Dan is small group training iets voor jou! Schaf hier dan jouw abonnement aan. 

10-rittenkaart

€ 175,-

Rittenkaart is te gebruiken voor alle Small group lessen
*M.u.v. zwangerschapscursus
Na 6 maanden verlopen je ritten automatisch

1x per week

€ 64.95 per maand

Volg 1x per week een Small group les naar keuze
*M.u.v. zwangerschapscursus
Abonnement is maandelijks opzegbaar

Onbeperkt

€ 108.95,- per maand

Maak onbeperkt gebruik van alle Small group lessen op het groepslesrooster
*M.u.v. Zwangerschapscursus
Abonnement is maandelijks opzegbaar

Kosten personal training

Personal training is mogelijk vanaf € 50,- per uur. Neem contact met ons op voor een overzicht van de mogelijkheden en tarieven.

Onze coaching omvat een complete begeleiding voor jouw leefstijl, waarbij we samen aan de slag gaan met een op maat gemaakt trainings- en voedingsplan. Het doel is om jou te begeleiden naar een gezonder en positiever leven, afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Samen zullen we werken aan het beheersen van gewoonten en het maken van bewuste keuzes die bij jou passen.

Personal training kan zowel 1-op-1 als in een duo (1-op-2) plaatsvinden.
Wij bieden kwaliteit en expertise, waarbij wij gepersonaliseerde trainingsschema’s opstellen die volledig op jou zijn afgestemd. Ook ontvang je persoonlijke voedingsbegeleiding en leefstijladvies, op maat gemaakt voor jouw situatie. Tijdens het coaching traject zijn wij altijd beschikbaar voor online begeleiding. Daarnaast gaan we elke maand wegen en meten om je voortgang bij te houden. De trainingen vinden plaats op een privé trainingslocatie, waar wij enkel op afspraak werken.

Kosten Zwangerschapscursus

Tijdens de 8-weekse zwangerschapscursus train je met maximaal 8 dames aan een sterk en gezond lichaam tijdens de zwangerschap. Onze gecertificeerde personal trainers brengen elke les een nieuw stukje theorie over je zwangerschap, bevalling en herstel en leren je tijdens en buiten de trainingen verantwoord te bewegen om klachten te voorkomen. Drie keer per jaar start er een nieuwe cursus. Neem contact met ons op voor de eerst volgende datum

De 8-weekse zwangerschapscursus is € 165,- en kan je aanschaffen via de lidmaatschappen  pagina of direct naar de zwangerschapscursus aanvraag pagina

Kosten Core restore cursus

Ben je onlangs bevallen en wil je weer beginnen met sporten? Het is belangrijk om de training rustig op te bouwen, met speciale aandacht voor het herstel van de buikspieren, de bekkenbodem en houding. De Small group postpartum cursus is de perfecte eerste stap naar je herstel.

Je kunt meedoen vanaf 6 weken na de bevalling. De cursus omvat 4 trainingen en 1 voucher voor Mom’s small group training na afloop.

Neem contact met ons op voor de eerst volgende datum

De 4-weekse Small group postpartum cursus is € 100,- en kan je aanschaffen via de lidmaatschappen  pagina of direct naar de Core restore cursus.

Kosten Voedingsadvies

Wil jij alleen begeleiding met voeding? Of naast de small group lessen ook met je voeding aan de slag? Wij bieden een voeding- en leefstijlcoach traject aan voor 3 maanden a € 250,-

We plannen in 3 maanden tijd 4 consulten in. Tijdens het eerste consult zullen we uitgebreid je voeding bespreken en krijg jij een calorieën berekening en voedingsadvies op maat. Elk consult zullen we wegen en meten om je resultaten bij te houden en gaan we o.a. werken aan de uitdagingen waar je tegenaan loopt en graag verandering in wilt brengen. Start direct 

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen. Wij kijken ernaar uit om je te helpen op weg naar een gezondere en gelukkigere levensstijl.

error: Content is beveiligd!!