Small Group Training

Je hoeft het niet alleen te doen,
samen sta je sterker!

Small group training biedt de mogelijkheid voor vrouwen om samen te trainen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Small group training is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een balans tussen een personal trainer en groepslessen.

 • Begeleiding van een gecertificeerde trainer
 • Maximaal 8 deelnemers per training
 • Werk aan persoonlijke doelen in groepsverband
 • Aandacht voor houding en uitvoering van oefeningen
 • Stok achter de deur van een groep.
 • Je traint met elkaar
 • Lagere prijs dan personal training

Haal het beste uit jezelf met Small Group Training!

Wil jij graag afvallen, sterker, fitter en energieker worden? Merk je dat het lastig is om gemotiveerd te blijven en om een gezonde levensstijl vol te houden? Dan biedt Small Group Training dé perfecte oplossing!

Onze Small Group Trainingen worden geleid door gecertificeerde trainers en vinden plaats in kleine groepen van maximaal 8 vrouwen. Hierdoor kunnen onze trainers iedereen persoonlijke begeleiding geven.

Het trainen in een kleine groep heeft nog een extra voordeel: je motiveert en steunt elkaar. Samen werken we aan het bereiken van jouw persoonlijke doelen!

Kies voor Small Group Training en ontdek hoe je het meeste uit jezelf kunt halen op weg naar een gezondere en actievere levensstijl!

Rooster voor de Small Group Trainingen

Je hoeft het niet alleen te doen. Samen sta je sterker!

Via mijn lidmaatschappen kan jij een abonnement voor small group training aanschaffen. Je krijgt direct een account in de app. Log in en boek direct een les in via het Rooster.

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Klinkt dit bekend voor je?

 • Je weet niet wat te doen in de sportschool of thuis
 • Je behaalt geen resultaat ondanks je inspanningen
 • Je raakt snel geblesseerd
 • Je vindt het niet leuk om alleen te sporten
 • Je twijfelt over de juiste uitvoering van oefeningen
 • Je hebt het gevoel dat je maar wat doet in de sportschool

 

Herken jij jezelf hier in? Meld je dan aan voor een proefles en ervaar zelf de voordelen van Small Group Training!

error: Content is beveiligd!!