Online Personal Training

Jouw eigen personal trainer,
maar dan online!

Heb je behoefte aan begeleiding bij het behalen van jouw doelstellingen? Vind je traditionele Personal Training te prijzig, heb je weinig tijd of wil je geen fysieke trainer? Dan is online personal training de ideale oplossing voor jou. Je kunt jouw doelen behalen onder begeleiding, zonder hoge kosten.

Online personal training

€ 60,- per maand
(€180,- voor 3 maanden)

Wil jij afvallen, een strakker figuur,
meer spiermassa en je algehele fitheid verbeteren?
Online PT is mogelijk bij alle soorten doelstellingen

Online zwanger en fit

€ 60,- per maand
(€180,- voor 3 maanden)

Wil jij werken aan je algehele fitheid en
gezondheid tijdens je zwangerschap?
Ga fit je bevalling in, wat zorgt voor een sneller herstel.

Online postnataal fit

€ 60,- per maand
(€180,- voor 3 maanden)

Wil jij werken aan het herstel na je bevalling?
Beweeg op een verantwoordelijke manier
terwijl jij aan je doelstelling werkt.

Wat behoort tot online personal training?

✔️ 1x per maand een gepersonaliseerde trainingsschema
✔️ Voedingsadvies gebaseerd op jouw leefstijl
✔️ Persoonlijke calorieberekening
✔️ Train wanneer en waar jij wilt
✔️ Jouw eigen online fitness coach
✔️ Onbeperkt vragen stellen
✔️ Alles volledig online via een app

Online personal training voor vrouwen

Tijdens de online personal training bieden wij dezelfde hoogwaardige begeleiding als bij fysieke personal training, met als enige verschil dat we elkaar niet fysiek ontmoeten. Waar andere trainers vaak standaard schema’s en voedingsadvies geven, zullen we jouw trainingsschema’s en voedingsadvies volledig op maat maken.

Dus wil jij thuis, in de sportschool of buiten sporten? Wij houden rekening met welke materialen je beschikbaar hebt om je schema op jou af te stemmen

Wij zijn gestart als online personal trainer omdat wij merkten dat veel mensen wel de motivatie hebben om zelfstandig te trainen, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Daarom vinden wij het belangrijk om altijd voor je klaar te staan en al je vragen te beantwoorden.

Maakjouw doelen
Voor ogen werkelijkheid

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Wat is Online Personal Training en wat kun je verwachten?

Met Online Personal Training word je begeleid naar jouw specifieke doelen door jouw coach. Of het nu gaat om afvallen, een strakker figuur, aankomen, spiermassa opbouwen of een conditioneel doel, wij kunnen jou daar online bij helpen. Wanneer jij aan de slag wilt kan jij je aanmelden via de lidmaatschappen pagina en krijg je direct toegang tot de app. Na aanmelding ontvang je een intakeformulier. Dit formulier bevat veel persoonlijke vragen zodat wij een goed beeld krijgen van wie jij bent en wat je doelen zijn.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en deze worden niet openbaar gemaakt of gedeeld met derden. Na het retourneren van het intakeformulier krijg jij je gepersonaliseerde- calorieberekening, voedingsadvies en trainingsschema en kunnen we gaan starten!

Online Personal Training met Voedingsadvies

Direct na het activeren van de Virtuagym app gaat jouw Online Personal Coach aan de slag met jouw voeding. Wij maken een persoonlijke calorieberekening gericht op jouw doelstellingen. Deze berekening geeft aan hoeveel calorieën je per dag mag eten en welke verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten je dagelijks nodig hebt. Je ontvangt een e-mail met de eerste tips zodat je direct kunt beginnen met het creëren van een gezond en verantwoord voedingspatroon dat perfect aansluit bij jouw doelen.

In de app kun je dagelijks je voeding noteren, zodat jouw Online Personal Coach kan meekijken en je nog beter kan begeleiden. Voeding blijft een uitdaging en daarom zullen we jou intensief blijven ondersteunen op het gebied van voeding en training. Waar nodig zullen we tips geven, recepten sturen, dagelijkse schema’s maken en helpen bij het maken van gezonde keuzes.

Trainingsschema Online Personal Training

Direct na activering gaan wij als Online Fitness Coach voor jou aan de slag. Wij maken een trainingsschema op maat zodat je snel aan de slag kunt in de sportschool, thuis of buiten. Elke maand ontvang je een nieuw trainingsschema dat volledig is afgestemd op jouw doelstellingen.

Jouw Online Personal Coach staat elke dag voor je klaar. Als je iets niet begrijpt, een oefening niet lukt, je tegen een probleem aanloopt, of als je een andere vraag hebt, kun je altijd een bericht sturen. Op die manier kunnen we je ondersteunen en indien nodig jouw trainingsschema aanpassen.

Wegen en meten met online personal training

Elke maand stuurt jouw Online Personal Coach je een herinnering om je gewicht en omvang te meten. Als je een weegschaal hebt die ook vetpercentage en spiermassa meet, ontvangen wij ook graag deze gegevens. Vraag eventueel bij de sportschool waar je sport of zij een weegschaal hebben die ook vetpercentage en spiermassa meet. De fitnesscoach van de sportschool kan je helpen om de weegschaal correct in te stellen. Om je omvang correct te meten is het belangrijk dat je altijd op dezelfde plek meet. Na je aanmelding ontvang je daarom ook een weeg en meet formulier waarin staat hoe je het beste kan meten.

Wil jij binnenkort starten met onze online personal training? Kom dan met ons in contact zodat we de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken.

error: Content is beveiligd!!