Personal trainer Assendelft

Sportieve doelen bereiken
met personal training

Geniet jij als vrouw in Assendelft van een actieve levensstijl waar sport en fitness centraal staan? Of liggen jouw sportieve doelen net iets buiten handbereik en wil je je training naar een hoger niveau tillen? Bij FemiSports kun je de handen ineenslaan met een ervaren personal trainer van FemiSports. Onze op vrouwen in Assendelft gerichte personal training heeft als doel je gezondheid en fitheid te optimaliseren. Of je nu de voorkeur geeft aan van een personal trainer in onze sportschool of liever gebruikmaakt van online personal training thuis in Assendelft; in beide gevallen word je begeleid door een ervaren vrouwelijke fitness coach. Bovendien is een persoonlijk voedingsadvies onderdeel van het personal training traject. Meld je vandaag nog aan!

Waarom als vrouw kiezen voor personal training?

Wanneer je als vrouw in Assendelft kiest voor personal training, dan krijg je op maat gemaakte, persoonlijke fitnessbegeleiding. Onze vrouwelijke fitness coach begrijpt dat vrouwen individuele doelen en behoeften hebben. En of je nu streeft naar gewichtsverlies, spieropbouw, verbeterde conditie, of een gezondere levensstijl; onze fitness coach biedt n je niet alleen doeltreffende work-outs, maar ook professionele begeleiding en ondersteuning. Zo weet je zeker dat je je doelen daadwerkelijk kunt bereiken en behouden.

Personal training en zwangerschap

Ben je zwanger? Ook tijdens en na je zwangerschap kun je in Assendelft kiezen voor personal training onder begeleiding van een fitnesscoach. We besteden onder andere speciale aandacht aan ademhalingstechnieken en leren je je bekkenbodem en core spieren op een goede manier te gebruiken. Voor personal training rond je zwangerschap doen we altijd een uitgebreide intake vooraf.

Mis je motivatie of
sta je stil?

Personal Training is de perfecte manier om sneller en gecontroleerd je doelstelling te behalen en te behouden.

Personal trainer Wormerveer

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Voordelen van personal training in Assendelft

Vrouwen in Assendelft die kiezen voor een personal trainer profiteren van:

  • Individuele aandacht: onze fitnesscoach legt de focus volledig op jou met een persoonlijk trainingsplan en work-outs die naadloos aansluiten bij jouw niveau en doelen.
  • Deskundige begeleiding: onze gecertificeerde fitnesscoach heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van vrouwen.
  • Op maat gemaakte trainingen: of je nu thuis traint in Assendelft of bij ons in de sportschool; de trainingen zijn specifiek voor het realiseren van jouw doelen.
  • Individueel voedingsadvies: naast personal training ontvang je persoonlijk voedingsadvies in Assendelft om je eetgewoonten te verbeteren.
  • Flexibiliteit: je kunt bij ons kiezen tussen personal training in de sportschool of online personal training in Assendelft.

Online personal trainer?

Heb je beperkte tijd? Dan is kiezen voor online personal training in Assendelft een fijne oplossing. Je kunt je doelen dan ook vanuit huis nastreven met de professionele begeleiding van een ervaren fitnesscoach. Bij online personal training in Assendelft ontvang je uiteraard ook een persoonlijk voedingsadvies.

Wil je een personal trainer inschakelen?

Ben je geïnteresseerd in het werken met een fysieke fitnesscoach of met een online personal trainer in Assendelft? Wil je meer informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden die het jou biedt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 06 12 40 00 25 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!