Personal trainer Koog aan de Zaan

Sportieve doelen bereiken
met personal training

Houd je als vrouw in Koog aan de Zaan van sporten en fitness en wil je meer gericht trainen om sportieve doelen te bereiken? Vanuit Koog aan de Zaan kun je dan gaan werken met een personal trainer van FemiSports. Onze personal training is speciaal voor vrouwen. Wij helpen je je gezondheid en fitheid naar een hoger niveau te tillen. Je kunt zelfs kiezen voor een personal trainer in de sportschool of voor een online personal trainer in Koog aan de Zaan. In beide gevallen word je begeleid en ondersteund door een vrouw! Wist je dat je ook voedingsadvies van ons krijgt bij personal training? Meld je dus snel aan!

Waarom als vrouw kiezen voor personal training?

Met personal training kies je in Koog aan de Zaan voor unieke en persoonlijke fitness training. Onze vrouwelijke fitness trainers weten dat je als vrouw unieke doelen en behoeften kunt hebben. Of het nu gaat om gewicht verliezen, meer spieren kweken, conditie opbouwen of het nastreven van een meer gezonde levensstijl; personal training van onze fitness coach biedt meer dan effectieve work-outs, maar vooral ook professionele begeleiding en ondersteuning waarmee jij je kunt bereiken én behouden!

Personal training en zwangerschap

Je kunt in Koog aan de Zaan ook kiezen voor personal training door een fitness coach om tijdens en na je zwangerschap fit en sterk te blijven. Zo besteden we aandacht aan ademhalingstechnieken en leer je je bekkenbodem en core spieren op de juiste manier gebruiken. Voor personal training bij zwangerschap doen we vooraf een uitgebreide intake.

Mis je motivatie of
sta je stil?

Personal trainer Wormerveer

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Voordelen van personal training in Koog aan de Zaan

Vrouwen in Koog aan de Zaan die werken met een personal trainer of fitness coach kunnen rekenen op:

  • Persoonlijke aandacht: onze fitness trainer focust zich volledig op jou. Je werkt met een individueel trainingsschema en work-outs die passen bij jouw niveau en doelen.
  • Professionele begeleiding: onze gecertificeerde fitness trainers hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van vrouwen naar succesvolle resultaten.
  • Maatwerk trainingen: thuis trainen in Zaandam of in onze sportschool; trainingen zijn voor jou gemaakt om jouw doelen te bereiken!
  • Persoonlijk voedingsadvies: naast personal training, krijg je ook persoonlijk voedingsadvies voor betere en/of gezonde eetgewoonten.
  • Flexibiliteit: je kunt in Zaandam kiezen voor personal training in onze sportschool of voor online personal training.

Online personal trainer

Heb je weinig tijd, of ga je als vrouw liever niet naar een ‘gemengde’ sportschool? Kies dan in Koog aan de Zaan voor online personal training. Je kunt dan vanuit huis je doelen behalen onder deskundige begeleiding van een fitness coach. Bij je online personal training krijg je in Koog aan de Zaan ook persoonlijk voedingsadvies.

Personal trainer inschakelen?

Wil jij in Koog aan de Zaan ook aan de slag gaan met een fysieke of online personal trainer? Of wil je meer weten over of en hoe dat voor werkt? Neem dan contact met ons op via 06 12 40 00 25 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!