Personal trainer Purmerend

Sportieve doelen bereiken
met personal training

Ben jij een vrouw die graag actief bezig is met sport en fitness en wil je je trainingsroutine naar een hoger niveau tillen om je sportieve doelen te bereiken? Bij FemiSports kun je vanuit Purmerend samenwerken met een personal trainer. Onze speciaal op vrouwen gerichte personal training richt zich op het verbeteren van je gezondheid en fitheid. Of je nu de voorkeur geeft aan een personal trainer in de sportschool of liever werkt met online personal training; in beide gevallen word je begeleid door een ervaren vrouwelijke fitnesscoach. Bovendien voorzien we je van voedingsadvies als onderdeel van het personal training traject. Aarzel niet en meld je snel aan!

Waarom kiezen voor personal training als vrouw?

Door te kiezen voor personal training in Purmerend, kies je voor op maat gemaakte en persoonlijke fitnessbegeleiding. Onze vrouwelijke fitness trainer weet dat vrouwen unieke doelen en behoeften kunnen hebben. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of een gezondere levensstijl nastreeft; onze fitness coach biedt je meer dan alleen effectieve work-outs. Je wordt professioneel begeleid en ondersteund, zodat jij je doelen kunt bereiken en behouden.

Personal training en zwangerschap

Ook tijdens en na je zwangerschap kun je in Purmerend kiezen voor personal training van een fitness coach om fit en sterk te blijven. We besteden aandacht aan ademhalingstechnieken en leren je de juiste manier om je bekkenbodem en core spieren te gebruiken. Voor personal training tijdens de zwangerschap wordt er vooraf een uitgebreide intake gedaan.

Mis je motivatie of
sta je stil?

Personal Training is de perfecte manier om sneller en gecontroleerd je doelstelling te behalen en te behouden.

Personal trainer Wormerveer

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Voordelen van personal training in Purmerend

Vrouwen die in Purmerend bij ons kiezen voor een personal trainer kunnen rekenen op:

  • Individuele aandacht: onze fitness trainer richt zich volledig op jou, met een persoonlijk trainingsprogramma en work-outs die aansluiten bij jouw niveau en doelen.
  • Deskundige begeleiding: onze gecertificeerde fitness trainers hebben ruime ervaring in het begeleiden van vrouwen.
  • Op maat gemaakte trainingen: of je nu thuis traint in Zaandam of in onze sportschool; de trainingen zijn speciaal ontworpen om jouw doelen te bereiken.
  • Individueel voedingsadvies: naast personal training ontvang je persoonlijk voedingsadvies voor het verbeteren van je eetgewoonten.
  • Flexibiliteit: je kunt flexibel kiezen tussen personal trainingen in de sportschool of online personal training in Purmerend.

Online personal trainer

Heb je weinig tijd? Dan is online personal training in Purmerend de oplossing voor jou. Je kunt je doelen dan vanuit huis bereiken onder begeleiding van een deskundige fitness coach. Bij online personal training in Purmerend ontvang je uiteraard ook een persoonlijk voedingsadvies.

Wil je een personal trainer inschakelen?

Ben je geïnteresseerd in werken met een fysieke fitness coach of online personal trainer in Purmerend? Wil je meer informatie over hoe het werkt en wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan contact met ons op via 06 12 40 00 25 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!