Personal trainer Zaandam

Sportieve doelen bereiken
met personal training

Houd je als vrouw in Zaandam van sporten en fitness en wil je meer gericht gaan trainen om bepaalde doelen te bereiken? Ga dan in Zaandam aan de slag met een personal trainer van FemiSports. Onze personal training is speciaal voor vrouwen om je te helpen je gezondheid en fitheid naar een hoger niveau te tillen. Of je nu in onze vrouwen sportschool wilt trainen of kiest voor online personal training; onze ervaren vrouwelijke fitness trainers en coaches staan voor je klaar om je te ondersteunen en motiveren in het bereiken van je persoonlijke doelen in Zaandam. Ook met voedingsadvies!

Waarom als vrouw kiezen voor personal training?

Met personal training kies je in Zaandam voor unieke en persoonlijke fitness training. Onze fitness trainers begrijpen dat je als vrouw unieke doelen en behoeften kunt hebben. Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen, je conditie verbeteren of in het algemeen een gezondere levensstijl wilt bereiken. Met personal training van onze fitness coach krijg je niet alleen een meer effectieve work-out, maar ook goede professionele begeleiding en ondersteuning om je doelen te bereiken én te behouden!

Voordelen van onze personal training

Je kunt als vrouw in Zaandam veel voordeel hebben van werken met een personal trainer of fitness coach:

    • Persoonlijke aandacht: onze fitness trainer focust zich volledig op jou. Je werkt met een individueel trainingsschema en work-outs die passen bij jouw niveau en doelen.
    • Professionele begeleiding: onze gecertificeerde fitness trainers hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van vrouwen naar succesvolle resultaten.
    • Maatwerk trainingen: of je nu thuis in Zaandam traint of in onze sportschool; de trainingen zijn voor jou op maat gemaakt, zodat je jouw doelen kunt bereiken!
    • Persoonlijk voedingsadvies: naast personal trainingen, bieden we je ook persoonlijk voedingsadvies om je te helpen gezonde eetgewoonten te ontwikkelen die bijdragen aan je fitheid.
    • Flexibiliteit: je kunt in Zaandam kiezen voor personal training in onze sportschool of voor online personal training. Aan jou de keuze.

Mis je motivatie of
sta je stil?

Personal trainer Wormerveer

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Personal training tijdens zwangerschap

Je kunt in Zaandam ook kiezen voor personal training en deskundige ondersteuning van onze fitness coach om tijdens je zwangerschap fit en sterk te blijven. Wij zijn gespecialiseerd in pre- en postnatale personal training. Zo besteden we aandacht aan ademhalingstechnieken en leren we je hoe je je bekkenbodem en core spieren op de juiste manier kunt gebruiken. Voor personal training op maat bij zwangerschap doen we vooraf een uitgebreide intake.

Personal training na de zwangerschap

Wil je na je bevalling in Zaandam ook met een personal coach aan de slag voor professionele begeleiding om veilig en effectief terug te keren naar je reguliere training? Na de bevalling ondergaat je lichaam vrijwel net zoveel veranderingen als tijdens de zwangerschap en bevalling zelf. Lichamelijk herstel vergt de nodige tijd. Na een vaginale bevalling kun je doorgaans na 6 weken weer beginnen met bewegen; na een keizersnede bevalling is dat meestal na 8 weken. Uiteraard is het belangrijk om het starten met sporten en fitness altijd in overleg met je verloskundige te doen.

Online personal trainer

Heb je weinig tijd, wil je geen fysieke trainer inschakelen, of ga je als vrouw liever niet naar een ‘gemengde’ sportschool? Dan kun je in Zaandam ook kiezen voor online personal training. Je kunt dan vanuit huis online ook je doelen behalen onder deskundige begeleiding van een fitness coach, zonder al te hoge kosten.

Begeleiding via online personal coach-app

Met online personal training word je in Zaandam begeleid door de online personal coach-app: de Virtuagym app. Zodra je je hiervoor bij ons hebt aangemeld via het intakeformulier, maken we een persoonlijk trainingsschema voor je, zodat je snel aan de slag kunt waar je wilt, in de sportschool, thuis of buiten. Elke maand ontvang je van ons in de app een nieuw trainingsschema dat volledig is afgestemd op jouw doelstellingen.

Online personal training met voedingsadvies

Bij je online personal training krijg je in Zaandam ook een voedingsadvies. We maken daarvoor een persoonlijke calorieberekening gericht op je persoonlijke doelstellingen. In die berekening kun je lezen hoeveel calorieën je per dag mag eten en welke verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten je dagelijks nodig hebt.

Personal trainer inschakelen?

Wil jij in Zaandam ook aan de slag gaan met een fysieke of online personal trainer? Of wil je meer weten over of en hoe dat voor werkt? Neem dan contact met ons op via 06 12 40 00 25 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!