Sporten en afvallen

Begeleid sporten en
afvallen bij FemiSports

Sporten en afvallen. Voor veel mensen geldt dat als de ideale combinatie. En dat is het ook, mits je het op een verantwoorde manier doet. Anders bestaat de kans dat het een zowel fysieke als mentale martelgang wordt met teleurstelling als enige resultaat. Personal training, fitness en beweging, samen met een goed voedingsadvies, garanderen betere resultaten als je wilt sporten en afvallen. Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen en sporten om je ideale gewicht en postuur te bereiken? Maak dan een afspraak bij FemiSports voor een sport- en voedingsadvies op maat.

Hoe gaan sporten en afvallen samen?

Als je wilt afvallen, kun je dat met sporten sneller voor elkaar krijgen dan met alleen minder gaan eten. Afvallen en sporten zijn een goede combinatie, omdat je met sporten spiermassa opbouwt, waardoor je je lichaam strakker kunt trainen en geen overtollige huid overhoudt bij het afvallen. Bij FemiSports bieden we dan ook personal training aan, inclusief voedingsadvies. Dat is dus sporten en afvallen in één!

Gezond voedingsadvies

Wil je sporten en afvallen? Bi FemiSports veranderen we stap voor stap je voedingspatroon naar gezonde voeding, waarbij je voldoende eet en geen hongergevoel hebt. Een regelmatig eetpatroon met lekker en gezond eten is makkelijker vol te houden dan een streng dieet met strikte regels. Als je wilt afvallen, is het is belangrijk dat je zelf ontdekt dat inziet dat gezonde voeding prettig is. Onze voedingscoach helpt en ondersteunt je, maar zal je ook motiveren, geruststellen, afremmen en aanmoedigen. Kortom: we zullen je met goed begeleiden met een sporten en afvallen-schema om de overgang naar een gezonder leven gemakkelijker te maken. Als je goede en verantwoorde voeding binnenkrijgt, weet je ook zeker dat je altijd over voldoende brandstof beschikt om lekker te kunnen sporten.

Mis je motivatie of
sta je stil?

Personal trainer Wormerveer

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Online personal training met voedingsadvies

Bij online personal training via een speciale app krijg je ook voedingsadvies. We maken daarvoor een persoonlijke calorieberekening gericht op je persoonlijke doelstellingen. In die berekening kun je aflezen hoeveel calorieën je per dag mag eten en welke verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten je dagelijks nodig hebt. Verder kun je in de app dagelijks je voeding noteren, zodat je online personal coach kan meekijken en je nog beter kan begeleiden. Indien nodig krijg je ook persoonlijke voedingstips, sturen we je recepten en/of maken we dagelijkse schema’s. We doen alles om je te helpen bij het maken van gezonde keuzes als je wilt sporten en afvallen.

Meer weten over sporten en afvallen?

Wil je meer weten over sporten en afvallen en (online) personal coaching bij FemiSports? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je er graag alles over. Bel ons op 06 12 40 00 25 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!