Sportschool Wormerveer

FemiSports: sportschool voor
vrouwen in Wormerveer

Woon je in Wormerveer en ben je als vrouw op zoek naar een fijne sportschool waar je ongestoord kunt sporten en aan je fitheid kunt werken? Ontdek dan FemiSports: de sportschool voor vrouwen die waarde hechten aan vrouwelijke begeleiding. Bij ons kun je als vrouw zonder zorgen sporten en fitnessen in een veilige en vertrouwde omgeving. Ook zwangere vrouwen uit Wormerveer komen graag sporten in onze sportschool! Bij ons krijg je namelijk deskundige begeleiding voor, tijdens en na je zwangerschap. FemiSports staat klaar voor alle vrouwen in Wormerveer!

Vrouwen fitness

In onze sportschool kun je onder andere terecht voor vrouwen fitness. Dit omvat fitnessactiviteiten, oefeningen en trainingsprogramma’s die specifiek zijn afgestemd op de trainingsbehoeften en doelen van vrouwen. Met vrouwenfitness kun je op je eigen niveau werken aan het verbeteren van je algehele gezondheid, het opbouwen van kracht, het verbranden van vet en het verbeteren van je conditie.

Wat onderscheidt FemiSports?

FemiSports is dé sportschool voor vrouwen in Wormerveer die volledig gericht is op alles wat te maken heeft met sporten, bewegen en gezondheid voor en door vrouwen. Bij ons kun je terecht voor onder andere:

  • Online personal training (geen standaard schema’s)
  • Begeleiding door vrouwelijke trainers
  • Privé-personal training studio
  • Specialisatie in prenatale en postnatale begeleiding
  • Medische expertise
  • Op maat gemaakte trainings- en voedingsschema’s

Mis je motivatie of
sta je stil?

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Fitness tijdens de zwangerschap

Ook tijdens je zwangerschap kun je bij ons heerlijk sporten. Het is zelfs raadzaam om te doen. Onze fitnessprogramma’s voor zwangere vrouwen zijn ontworpen om je gezondheid en welzijn tijdens de zwangerschap te bevorderen en ervoor te zorgen dat je in Wormerveer fit, sterk en energiek blijft.

Professionele begeleiding door gecertificeerde trainers

Als je zwanger bent, bieden we in onze sportschool persoonlijke op jouw behoeften afgestemde training. Onze goed opgeleide trainers helpen je om op verantwoorde wijze te bewegen. Dankzij onze zwangerschapsfitness:

  • creëer je een ontspannen moment voor jezelf in een veilige sportschool
  • ontmoet je andere zwangere vrouwen in onze sportschool in de buurt van Wormerveer
  • voel je je zowel fysiek als mentaal sterk en minimaliseer je blessures en andere lichamelijke ongemakken
  • bereid je je lichaam voor op de bevalling en een snel herstel daarna

Sporten na de zwangerschap

Ben je bevallen? Sporten na de zwangerschap is een uitstekende manier om je lichaam weer te laten herstellen. In onze sportschool word je uitgebreid begeleid om in Wormerveer weer op krachten te komen. Heb je zelfs na langere tijd nog last van zaken als bekkenproblemen, verzakking of ongewild urineverlies? Ook dan kunnen we je de juiste training en voedingstips bieden om je te ondersteunen.

Contacteer FemiSports

Wil je als vrouw in Wormerveer meer te weten komen over FemiSports, dé sportschool voor vrouwen? Neem dan gerust contact met ons op via 06 12 40 00 25 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!