Zwanger en sporten

Sporten tijdens zwangerschap

Zwanger zijn en sporten. Gaat dat samen? Jazeker, sterker nog: als je zwanger bent, kan sporten een positieve invloed hebben op je algehele fitheid en gezondheid. Bij FemiSports hebben we een gespecialiseerde prenatale personal trainer die er is is om je te helpen fit en sterk te blijven tijdens deze bijzondere periode. Sporten en zwanger zijn kun je bij FemiSports op twee manieren verantwoord doen: met 1 op 1 personal training of tijdens onze zwangerschapscursus. Wij maken tijens de periode van zwanger zijn, sporten voor elke vrouw tot een sportief feestje!

Waarom sporten bij zwanger zijn?

Als je zwanger bent, kun je jezelf met sporten goed voorbereiden op de bevalling. Hoe sterker je bent, hoe makkelijker de bevalling vaak verloopt. Regelmatig sporten als je zwanger bent, kan ook zorgen voor minder zwangerschapskwaaltjes. Bovendien heeft sporten als je zwanger bent een positief effect op je herstel na je bevalling. Een getraind lichaam herstelt vaak sneller dan een ongetraind lichaam.

Wat doen bij sporten in pril stadium van zwanger zijn?

Ben je pril zwanger? Dan vinden er veel veranderingen plaats in je lichaam. Bij FemiSports houden we daar uiteraard uitgebreid rekening mee. Als je dan bij ons komt sporten, informeren we je uitvoerig over de combinatie van sporten en zwanger zijn, de bevalling en je herstel daarna. Als je pril zwanger bent, bestaat sporten bij FemiSports uit het trainen van alle belangrijke spiergroepen om je lichaam sterker en fitter te maken, ofwel klaar voor de bevalling en het herstelproces. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het versterken van je rugspieren die je nodig hebt om je kindje te dragen en te voeden.

Kies voor verantwoord bewegen tijdens je zwangerschap

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Kracht en uithoudingsvermogen

In een pril stadium van zwanger zijn, richten we ons voornamelijk op het behouden en opbouwen van algehele kracht en uithoudingsvermogen. Je leert hoe je op de juiste manier je bekkenbodemspieren en ademhaling kunt gebruiken en welke signalen belangrijk zijn en aandacht nodig hebben. Dus ben je zwanger en wil je sporten? Dan doen we eerst een uitgebreide intake, zodat we de trainingen helemaal op jou kunnen afstemmen.

Meer weten over zwanger zijn en sporten?

Wil je meer weten over zwanger zijn en sporten? Hoe gaat dat samen en hoe kunnen we je daarin begeleiden? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je er graag alles over. Bel ons op 06 12 40 00 25 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!