Sportschool Assendelft

FemiSports: sportschool
voor vrouwen in Assendelft

Woon je in Assendelft en ben je als vrouw op zoek naar een hoogwaardige sportschool waar je in alle rust kunt sporten en aan je fitheid kunt werken? Ontdek FemiSports: dé sportschool voor vrouwen die waarde hechten aan vrouwelijke begeleiding. Bij ons kun je ongestoord sporten en fitnessen in een veilige en vertrouwde omgeving. Als je kiest voor sporten bij ons, ben je verzekerd van een plek waar je je comfortabel voelt. Ook voor zwangere vrouwen uit Assendelft is de sportschool van FemiSports de ideale keuze! Bij ons kun je rekenen op deskundige begeleiding voor, tijdens en na je zwangerschap. FemiSports staat klaar voor alle vrouwen in Assendelft!

Vrouwen fitness

Onze sportschool is gespecialiseerd in vrouwen fitness, ofwel fitnessactiviteiten, oefeningen en trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op de trainingsbehoeften en doelen van vrouwen. Met vrouwen fitness kun je op je eigen niveau werken aan het verbeteren van je algehele gezondheid, kracht opbouwen, vet verbranden en je conditie verbeteren.

Wat onderscheidt FemiSports?

FemiSports is de toonaangevende sportschool voor vrouwen in Assendelft die gericht is op alle aspecten van sporten, bewegen en gezondheid voor en door vrouwen. Bij ons kun je onder andere terecht voor:

  • Online personal training (geen standaard schema’s)
  • Begeleiding door vrouwelijke trainers
  • Privé-personal training studio
  • Specialisatie in prenatale en postnatale begeleiding
  • Medische specialisatie
  • Op maat gemaakte trainings- en voedingsschema’s

Mis je motivatie of
sta je stil?

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Professionele begeleiding door gecertificeerde trainers

In onze sportschool kun je in Assendelft tijdens je zwangerschap persoonlijke training op maat krijgen. Onze goed opgeleide trainers doen hun best om je op een verantwoorde manier te laten (blijven) bewegen. Met onze zwangerschapsfitness:

  • ervaar je een moment van ontspanning in een veilige sportschool
  • ontmoet je andere zwangere vrouwen in onze sportschool in de buurt van Assendelft
  • voel je je zowel fysiek als mentaal sterk en minimaliseer je blessures en andere lichamelijke ongemakken
  • bereid je je lichaam voor op de bevalling en een snel herstel daarna

Fitness tijdens zwangerschap

Als je zwanger bent, kun je bij ons blijven sporten. Onze fitnessprogramma’s voor zwangere vrouwen zijn ontworpen om je gezondheid en welzijn tijdens de zwangerschap te bevorderen. Zo blijf je in Assendelft fit, sterk en energiek.

Sporten na zwangerschap

Nadat je bevallen bent is sporten een heel goede manier om je lichaam geleidelijk te laten herstellen van de zwangerschap. In onze sportschool ontvang je uitgebreide begeleiding, waarmee je in Assendelft weer sterk en fit kunt worden. Ben je al langer geleden bevallen en heb je nu nog te maken met bijvoorbeeld bekkenproblemen, verzakking of urineverlies? Ook dan kunnen we je uitstekend helpen met de juiste training en voedingstips.

Contact opnemen met onze vrouwensportschool

Wil je als vrouw in Assendelft meer weten over sportschool voor vrouwen? Neem dan gerust contact op met FemiSports door te bellen naar 06 12 40 00 25 of te mailen naar info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!