Sportschool Landsmeer

FemiSports: sportschool voor
vrouwen in Landsmeer

Vrouwen in Landsmeer die op zoek zijn naar een goede sportschool waar ze ongestoord kunnen sporten en aan hun fitheid kunnen werken, moeten beslist eens komen kijken bij FemiSports. Wij zijn dé sportschool voor vrouwen die graag met andere vrouwen willen sporten en de voorkeur geven aan sportieve vrouwelijke begeleiding. Sporten en fitnessen doe je bij ons in een veilige en vertrouwde omgeving. Zeker voor zwangere vrouwen uit Landsmeer is FemiSports dé sportschool bij uitstek! Je wordt bij ons deskundig begeleid voor, tijdens en na je zwangerschap. FemiSports is dé sportschool voor alle vrouwen in Landsmeer!

Vrouwen fitness op maat

In onze sportschool kunnen vrouwen terecht voor vrouwen fitness. Ofwel fitnessactiviteiten, oefeningen en trainingsprogramma’s die gericht zijn op de trainingsbehoeften en -doelen van vrouwen. Met vrouwen fitness kan elke vrouw op eigen niveau werken aan het verbeteren van haar algehele gezondheid, krachten opbouwen, vet verbranden en de conditie verbeteren.

Wat maakt FemiSports uniek?

Als sportschool voor vrouwen in Landsmeer richten wij ons op alles wat vrouwen zoeken als het gaat om sporten, bewegen en gezondheid voor en door vrouwen. Zo bieden wij onder andere:

  • Online personal training (geen standaard schema’s)
  • Begeleiding door vrouwelijke trainers
  • Privé-personal training studio
  • Specialisatie in prenatale en postnatale begeleiding
  • Medische specialisatie
  • Op maat gemaakte trainings- en voedingsschema’s

Mis je motivatie of
sta je stil?

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Deskundige begeleiding door gecertificeerde trainers

In onze sportschool kun je tijdens je zwangerschap in Landsmeer persoonlijke training op maat volgen. Onze goed opgeleide trainers helpen je op een verantwoorde manier met bewegen. Dankzij onze fitness voor zwangeren:

  • creëer je een ontspannen moment voor jezelf in een veilige sportschool
  • ontmoet je andere zwangere vrouwen in onze sportschool in de buurt van Landsmeer
  • voel je je zowel fysiek als mentaal sterk en minimaliseer je blessures en andere lichamelijke ongemakken
  • bereid je je lichaam voor op de bevalling en een snel herstel daarna

Fitness voor zwangeren

In onze sportschool voor vrouwen uit Landsmeer houden we natuurlijk ook rekening met het feit dat je zwanger kunt worden. Dat hoeft sporten zeker niet in de weg te staan. Sterker nog: we bieden fitnessprogramma’s voor zwangere vrouwen die speciaal zijn ontwikkeld om de gezondheid en het welzijn van vrouwen tijdens de zwangerschap te bevorderen. Zo zorgen we er samen met jou voor dat je tijdens je zwangerschap fit, sterk en energiek blijft.

Na de zwangerschap sporten

Als je bent bevallen is sporten na de zwangerschap een uitstekende manier om je lichaam te laten herstellen. Je wordt in onze sportschool uitgebreid begeleid om je in Landsmeer weer sterker te laten voelen. Ben je al langer geleden bevallen en heb je op dit moment nog last van problemen aan je bekken, verzakking of ongewild urineverlies? We kunnen je de juiste training en voedingstips geven om je alsnog fitter te gaan voelen.

Contact met FemiSports

Wil je als vrouw in Landsmeer meer weten dé sportschool voor vrouwen: FemiSports? Neem dan gerust contact met ons op via 06 12 40 00 25 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!