Sportschool Koog aan de Zaan

FemiSports: sportschool voor
vrouwen in Koog aan de Zaan

Ben je als vrouw uit Koog aan de Zaan op zoek naar een uitstekende sportschool waar je in alle vrijheid en rust kunt sporten en werken aan je fitheid? Dan is FemiSports dé perfecte keuze voor jou! Onze sportschool is speciaal in het leven geroepen voor vrouwen die de voorkeur geven aan vrouwelijke begeleiding. Bij FemiSports kun je als vrouw ongestoord sporten in een veilige en vertrouwde privéomgeving. En als je zwanger bent, is FemiSports dé sportschool bij uitstek voor jou in Koog aan de Zaan. We bieden deskundige begeleiding voor, tijdens en na je zwangerschap. FemiSports is er voor alle vrouwen in Koog aan de Zaan!

Vrouwen fitness op maat

Als dé sportschool voor vrouwen in Koog aan de Zaan, bieden wij speciale vrouwen fitness. Dit omvat fitnessactiviteiten, oefeningen en trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op de behoeften en doelen van vrouwen. Deze programma’s variëren afhankelijk van je fitnessniveau, doelstellingen en persoonlijke voorkeuren. Met vrouwen fitness kan elke vrouw op haar eigen niveau aan de slag met het verbeteren van de algehele gezondheid, kracht opbouwen, vet verbranden en de conditie verbeteren.

Deskundige begeleiding door gecertificeerde trainers

In onze sportschool krijg je tijdens je zwangerschap in Koog aan de Zaan persoonlijke training op maat. Onze goed opgeleide trainers helpen je op een verantwoorde manier met sporten. Dankzij onze fitness voor zwangeren:

  • voel je je zowel fysiek als mentaal sterk en minimaliseer je blessures en andere lichamelijke ongemakken
  • bereid je je lichaam voor op de bevalling en een snel herstel daarna
  • creëer je een ontspannen moment voor jezelf in een veilige sportschool
  • ontmoet je andere zwangere vrouwen in onze sportschool in de buurt van Koog aan de Zaan

Mis je motivatie of
sta je stil?

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Wat maakt FemiSports uniek?

FemiSports is dé sportschool voor vrouwen in Koog aan de Zaan waar je alles vindt wat speciaal met sporten, bewegen en gezondheid voor vrouwen te maken heeft. Onze diensten omvatten onder andere:

  • Begeleiding door vrouwelijke trainers
  • Op maat gemaakte trainings- en voedingsschema’s
  • Medische specialisatie
  • Specialisatie in prenatale en postnatale begeleiding
  • Privé-personal training studio
  • Online personal training (geen standaard schema’s)

Fitness voor zwangere vrouwen

Ook als je zwanger bent, kun je bij ons lekker sportief aan de slag. Onze fitnessprogramma’s voor zwangere vrouwen zijn erop gericht om de gezondheid en het welzijn tijdens de zwangerschap te bevorderen en om ervoor te zorgen dat je met behulp van onze sportschool in Koog aan de Zaan fit, sterk en energiek blijft.

Sporten na de zwangerschap

Sporten na de zwangerschap is een erg fijne manier om je lichaam rustig te laten herstellen van de bevalling. Bij onze sportschool krijg je in Koog aan de Zaan uitgebreide begeleiding om weer sterker te worden. Ook als je al langer geleden bent bevallen, kunnen zaken als bekkenproblemen, verzakking, urineverlies nog een rol spelen. Wij bieden de juiste training en voeding om je hierbij te ondersteunen.

Contact met FemiSports

Wil je als vrouw in Koog aan de Zaan meer te weten komen over FemiSports, dé sportschool voor vrouwen? Neem dan gerust contact met ons op via 06 12 40 00 25 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!