Sportschool Purmerend

FemiSports: sportschool voor
vrouwen in Purmerend

Vrouwen in Purmerend die een goede sportschool bij hun in de buurt zoeken, moeten beslist eens gaan kijken bij FemiSports. Wij zijn dé sportschool voor vrouwen uit Purmerend die graag in alle rust en vrijheid willen sporten en werken aan hun fitheid, zonder de drukte van een grote sportschool en de aanwezigheid van grote groepen mensen. Wij weten dat veel vrouwen de voorkeur geven aan vrouwelijke begeleiding en zich niet op hun gemak voelen in de drukke sportscholen. Bij FemiSports kun je als vrouw genieten van ongestoord sporten en fitnessen in een veilige en vertrouwelijke privéomgeving. En zelfs als je zwanger bent, is FemiSports dé sportschool voor jou in Purmerend. Wij bieden je deskundige begeleiding voor, tijdens en na je zwangerschap. Of je nu wilt sporten tijdens je zwangerschap of op een veilige manier wilt bewegen na de bevalling, bij FemiSports ben je in goede handen. We zijn de sportschool voor alle vrouwen in Purmerend!

Vrouwen fitness

FemiSports is dé sportschool voor vrouwen in Purmerend waar je kunt genieten van vrouwen fitness. Dat zijn dus fitnessactiviteiten, oefeningen en trainingsprogramma’s die specifiek zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften en doelen die vrouwen stellen. Deze programma’s worden aangepast aan jouw fitnessniveau, doelstellingen en persoonlijke voorkeuren. Met vrouwen fitness kun je werken aan het verbeteren van je algehele gezondheid, meer kracht opbouwen, vet verbranden, je conditie verbeteren en je algehele welzijn een lift geven.

Wat onderscheidt FemiSports als sportschool voor vrouwen?

FemiSports is dé sportschool voor vrouwen in Purmerend waar je terecht kunt voor alles wat te maken heeft met sporten, bewegen en gezondheid. We bieden onder andere:

 • Professionele begeleiding door vrouwelijke trainers
 • Persoonlijke trainingsschema’s en op maat gemaakte voedingsadviezen
 • Specialisatie in medische aspecten
 • Deskundigheid op het gebied van prenatale en postnatale begeleiding
 • Een privé personal training studio
 • Online personal training (geen standaard schema’s)

Mis je motivatie of
sta je stil?

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Deskundige begeleiding door gecertificeerde trainers

Bij FemiSports bieden we vrouwen in Purmerend die zwanger zijn op maat gemaakte trainingen. Onze gecertificeerde trainers hebben interne opleidingen gevolgd en zorgen ervoor dat je veilig en verantwoord kunt sporten en fitnessen. Voor zwangeren biedt onze zwangerschapsfitness in de sportschool de volgende voordelen:

 • Je voelt je zowel fysiek als mentaal sterk, en minimaliseert blessures en lichamelijke klachten
 • Je bereidt je lichaam voor op de bevalling en een snel herstel daarna
 • Je kunt ontspannen in een fijne en veilige sportschool omgeving
 • Je hebt de mogelijkheid om andere zwangere vrouwen te ontmoeten in onze sportschool in de buurt van Purmerend

Fitness voor zwangere vrouwen

Vraag je je af of sporten tijdens je zwangerschap verantwoord is? Absoluut! FemiSports heeft speciale sport- en fitnessprogramma’s ontworpen voor het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van zwangere vrouwen. Deze programma’s zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor de gezondheid van je kindje. Voor vrouwen in Purmerend hebben we speciale programma’s voor aanstaande moeders, zodat je lekker fit, sterk en energiek kunt blijven tijdens je zwangerschap.

Sporten na de zwangerschap

Wist je dat sporten na de bevalling van groot belang is om je lichaam weer te laten herstellen? In de FemiSports sportschool kun je je in Purmerend uitgebreid laten begeleiden om in je eigen tempo weer sterker te worden. Dat start met het doen van lichte sportactiviteiten en door goed naar je lichaam te luisteren. In onze professionele begeleiding kiezen we altijd voor de geleidelijke aanpak, waarbij we de intensiteit en duur van de sportactiviteiten langzaam verhogen naarmate je lichaam sterker wordt.

Ook voor vrouwen die al langere tijd geleden zijn bevallen en nog steeds te maken hebben met problemen zoals bekkenklachten, verzakking, urineverlies, hormonale klachten of overgangsklachten, bieden we passende training en voedingsadvies. Allemaal bedoeld om lijf en leden fitter te maken. Kom gerust langs!

Wat bieden we verder bij FemiSports?

Voor vrouwen in Purmerend biedt onze sportschool onder andere:

 • Personal training en online personal training voor diverse doelen, zoals afvallen, fitter worden, meer energie krijgen, conditie verbeteren, omgaan met medische klachten, oncologie behandelingen, maar ook ondersteuning bij burn-out, depressie en hormonale klachten.
 • Een zwangerschapscursus, beschikbaar voor vrouwen vanaf 10 weken in de zwangerschap.
 • Small group training voor diverse doelgroepen, waaronder algemene fitheid en postnatale training voor moeders vanaf 6-8 weken na de bevalling.
 • Voedingsadvies, inbegrepen bij personal training of als afzonderlijke dienst.

Contact opnemen met FemiSports

Ben je een vrouw in Purmerend en wil je meer weten over FemiSports, dé sportschool voor vrouwen? Neem gerust contact met ons op via 06 12 40 00 25 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!