Sportschool Wormer

FemiSports: sportschool
voor vrouwen in Wormer

Ben je een vrouw uit Wormer en zoek je een prettige sportschool waar je in alle vrijheid ongestoord kunt sporten en aan je fitheid kunt werken, zonder de drukte en hectiek van een grote sportschool met massa’s mensen? Dan is FemiSports dé ideale keuze voor jou! Onze sportschool is er speciaal voor vrouwen die de voorkeur geven aan vrouwelijke begeleiding. Bij FemiSports kun je als vrouwen onbezorgd sporten en fitnessen in een veilige en vertrouwelijke privéomgeving. Zelfs als je zwanger bent, is FemiSports dé sportschool voor jou in Wormer. Wij bieden deskundige begeleiding voor, tijdens en na je zwangerschap. FemiSports staat klaar voor alle vrouwen in Wormer!

Vrouwen fitness

Als dé sportschool voor vrouwen in Wormer bieden we een scala aan vrouwen fitnessactiviteiten. Dit omvat oefeningen en trainingsprogramma’s die specifiek inspelen op de behoeften en doelen van vrouwen. Deze programma’s variëren afhankelijk van je fitnessniveau, doelstellingen en persoonlijke voorkeuren. Met vrouwen fitness kun je als vrouw op je eigen niveau werken aan je fysieke gezondheid, kracht opbouwen, vet verbranden, conditie verbeteren en je over het algemeen vitaler en gezonder voelen.

Wat FemiSports onderscheidt

FemiSports is dé sportschool voor vrouwen in Wormer waar je terecht kunt voor alles wat met sporten, bewegen en vrouwengezondheid te maken heeft. We bieden onder andere:

  • Deskundige begeleiding door vrouwelijke trainers
  • Persoonlijke trainingsschema’s en op maat gemaakte voedingsadviezen
  • Specialisatie in medische aspecten
  • Expertise in prenatale en postnatale begeleiding
  • Een privéstudio voor persoonlijke training
  • Online persoonlijke training (geen standaardschema’s)

Mis je motivatie of
sta je stil?

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Professionele begeleiding door gecertificeerde trainers

Voor jou in Wormer biedt onze sportschool op maat gemaakte trainingen tijdens de zwangerschap. Onze gecertificeerde trainers zorgen ervoor dat je altijd op een verantwoorde manier kunt sporten. Met fitness tijdens de zwangerschap:

  • voel je je zowel fysiek als mentaal krachtig, en voorkom je blessures en lichamelijke klachten
  • bereid je je lichaam voor op de bevalling en een snel herstel
  • ervaar je een ontspannen moment voor jezelf in een veilige sportschool
  • kun je andere zwangere vrouwen ontmoeten in onze sportschool, dichtbij Wormer

Fitness voor zwangere vrouwen

Onze sportschool richt zich ook op fitness voor zwangere vrouwen met als doel de gezondheid en het welzijn tijdens de zwangerschap te bevorderen. Voor vrouwen in Wormer hebben we speciale sport- en fitnessprogramma’s om aanstaande moeders fit, sterk en energiek te houden.

Sporten na de zwangerschap

Sporten na de bevalling is een uitstekende manier om je lichaam te laten herstellen. Bij onze sportschool krijg je uitgebreide begeleiding om op een rustige manier weer sterker te worden. Ook voor vrouwen die al langer geleden zijn bevallen en die te maken hebben met problemen, zoals bekkenklachten, verzakking, of urineverlies, bieden we de juiste training en voeding.

Contact met FemiSports

Ben je een vrouw in Wormer en wil je meer weten over FemiSports, dé sportschool voor vrouwen? Neem gerust contact met ons op via 06 12 40 00 25 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!