Sportschool Zaandam

Vrouwen fitness

FemiSports is dé sportschool voor vrouwen in Zaandam waar je terecht kunt voor vrouwen fitness. Dat zijn fitnessactiviteiten, oefeningen en trainingsprogramma’s die specifiek op de behoeften en doelen van jou als vrouw in het leven geroepen zijn. Deze programma’s kunnen variëren afhankelijk van het fitnessniveau, de doelstellingen en de individuele voorkeuren van vrouwen. Met vrouwen fitness kunnen alle vrouwen hun fysieke gezondheid verbeteren, kracht opbouwen, vet verbranden, conditie verbeteren en in het algemeen fitter en gezonder gaan voelen.

FemiSports: sportschool voor vrouwen in Zaandam

Ben je als vrouw in Zaandam op zoek naar een sportschool waar je lekker vrij en ongestoord kunt sporten en fit(ter) worden, zonder de drukte van een grote sportschool en grote groepen mensen? Dan is FemiSports de sportschool voor jou! We zijn er speciaal voor vrouwen die het fijn vinden om door een vrouw getraind te worden, die niet graag in een grote, drukke sportschool willen sporten of zich er zelfs ongemakkelijk bij voelen. Bij FemiSports kun je als vrouw lekker sporten en fitnessen in een veilige en vertrouwde privéomgeving. Ben je zwanger? Ook dan zijn we bij uitstek de sportschool voor jou in Zaandam. Je wordt bij FemiSports voor, tijdens en na je zwangerschap op een verantwoorde manier begeleid. Hoe kun je sporten tijdens je zwangerschap en hoe kun je na de bevalling bewegen zonder dat je blessures of andere lichamelijke klachten krijgt? Femisports is de sportschool voor vrouwen in Zaandam!

Wat kenmerkt FemiSports?

FemiSports is dé sportschool voor vrouwen in Zaandam waar je terecht kunt voor alles wat met sporten, bewegen en gezondheid voor vrouwen te maken heeft. Wat bieden we zoal?

  • Begeleiding van vrouwen door vrouwen
  • Persoonlijke, op maat gemaakte trainingsschema’s en voedingsadviezen
  • Wij zijn medisch gespecialiseerd
  • Wij zijn pré- en postnataal gespecialiseerd
  • Privé personal training studio
  • Online personal training (zonder gestandaardiseerde schema’s)

Mis je motivatie of
sta je stil?

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Fitness voor zwangere vrouwen

Sporten tijdens je zwangerschap? Kan dat wel op een verantwoorde manier? Ja, natuurlijk! Fitness voor vrouwen is gericht op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van vrouwen tijdens de zwangerschap. Het is niet alleen is super gezond voor jou, maar ook voor je kindje. Bij onze sportschool hebben we voor jou in Zaandam speciale sport- en/of fitnessprogramma’s voor moms (to be). Daarmee blijf je fit, sterk en energiek tijdens je zwangerschap.

Sporten na de zwangerschap

Sporten na de zwangerschap is belangrijk voor het herstel van je lichaam na de bevalling. Ook bij sporten na de bevalling word je in Zaandam bij FemiSports in de sportschool uitgebreid begeleid. We beginnen dan met lichte activiteiten en zorgen dat je goed naar je lichaam luistert. Onder onze professionele begeleiding volgen we een geleidelijke aanpak, waarbij we langzaam de intensiteit en duur van de sportactiviteiten verhogen naarmate je lichaam sterker wordt.

Ook vrouwen die al langer geleden bevallen zijn en bijvoorbeeld nog te maken hebben met bekkenklachten, verzakking, ongewenst urineverlies, hormonale klachten of overgangsklachten, ondersteunen we met de juiste training en voeding.

Sporten onder begeleiding van gecertificeerde trainers

Bij FemiSports bieden we in onze sportschool voor jou in Zaandam op maat gemaakte trainingen voor jou en je zwangere lichaam. Onze trainers zijn intern opgeleid, deskundig en zorgen ervoor dat je altijd op verantwoorde manier kunt sporten en fitnessen. Ben je zwanger? Dankzij onze fitness voor zwangeren:

  • voel je je fysiek en mentaal sterk en voorkom je blessure en andere lichamelijke klachten
  • bereid je je lichaam voor op de bevalling en een voorspoedig herstel
  • heb je een ontspannen moment voor jezelf in een veilige sportschool
  • ontmoet je andere zwangeren in onze sportschool bij jou in de buurt van Zaandam

Wat bieden we verder als sportschool voor vrouwen?

Voor vrouwen in het algemeen in Zaandam en voor zwangere vrouwen in het bijzonder bieden we als sportschool FemiSports onder andere:

Contact met FemiSports

Wil je als vrouw in Zaandam meer weten over onze sportschool voor vrouwen FemiSports? Neem dan gerust contact met ons via 06 12 40 00 25 en per mail via info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!