Sportschool Zaandijk

FemiSports: sportschool voor
vrouwen in Zaandijk

Zoek je als vrouw uit Zaandijk een fijne sportschool waar je lekker vrij een ongestoord kunt sporten en fit(ter) kunt worden, zonder daarbij de drukte te ervaren van een massale sportschool met grote groepen mensen? FemiSports is dan de ideale sportschool voor jou! Onze sportschool is speciaal voor vrouwen die de voorkeur geven aan getraind worden door een vrouw. Bij FemiSports kunnen vrouwen ongestoord sporten en fitnessen in een veilige en vertrouwde privéomgeving. Ook als je zwanger bent, zijn wij de vrouwen sportschool voor jou in Zaandijk. Bij FemiSports wordt je voor, tijdens en na je zwangerschap op een verantwoorde manier begeleid. Femisports is de sportschool voor alle vrouwen in Zaandijk!

Vrouwen fitness

Als sportschool voor vrouwen in Zaandijk bieden we vrouwen fitness. Dat zijn fitnessactiviteiten, oefeningen en trainingsprogramma’s die op de behoeften en doelen van vrouwen inspelen. Deze programma’s kunnen variëren afhankelijk van het fitnessniveau, de doelstellingen en de individuele voorkeuren van vrouwen. Met vrouwen fitness kun je als vrouw op jouw niveau je fysieke gezondheid verbeteren, kracht opbouwen, vet verbranden, conditie verbeteren en je in het algemeen fitter en gezonder gaan voelen.

Wat kenmerkt FemiSports?

FemiSports is dé sportschool voor vrouwen in Zaandijk waar je terecht kunt voor alles wat met sporten, bewegen en gezondheid voor vrouwen te maken heeft. We bieden bijvoorbeeld:

  • Begeleiding van vrouwen door vrouwen
  • Persoonlijke, op maat gemaakte trainingsschema’s en voedingsadviezen
  • Wij zijn medisch gespecialiseerd
  • Wij zijn pré- en postnataal gespecialiseerd
  • Privé personal training studio
  • Online personal training (zonder gestandaardiseerde schema’s)

Mis je motivatie of
sta je stil?

Wat vrouwen zeggen over FemiSports

FemiSports
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Yvonne SchefferYvonne Scheffer
13:14 12 Feb 24
Goede en persoonlijke begeleiding. Fijn dat de groepen ook klein zijn (max 8).
Esmeé DolEsmeé Dol
12:56 12 Feb 24
Erg mooie nieuwe sportschool op een top locatie. Eigenaresse en trainers zijn erg vriendelijk en kundig. Echt een aanrader!
Anne VriezeAnne Vrieze
12:23 12 Feb 24
Ik ben al een tijdje bezig met personal training bij Femisports. Het bevalt mij goed, Wendy is echt gericht op jou als vrouw en houdt daar met sporten en afvallen rekening mee. Aanrader!
Jessica BaarsJessica Baars
14:00 07 Dec 23
Guda HaverhoekGuda Haverhoek
14:05 08 Nov 23
Bij Femisports vond ik eindelijk waar ik naar opzoek was. Een sportschool waar persoonlijke begeleiding centraal staat voor vrouwen en door vrouwen.Wendy is een krachtige vrouw die door haar motivatie mij elke keer weer enthousiast kreeg om door te gaan.Femisports werkt met een persoonlijk voedinsadvies, waardoor ik echt bewuster over mijn voeding moest nadenken.Eindelijk een sportschool waar aan meer wordt gedacht dan alleen maar fitter worden.Ga zo door Wendy!
Patrick van EttenPatrick van Etten
16:04 26 Oct 23
Mijn naam is Iris en ik sport al een tijd bij Wendy. Wendy heeft altijd een afwisselend programma en let er altijd goed op dat je oefening goed doet zodat je niet een blessure oploopt door verkeerde bewegingen. Indien je wel een blessure hebt of een lichamelijke klacht denkt ze mee en past ze het programma aan. Het is gezellig maar ze weet me ook te motiveren. Doordat ik 2 x in de week bij Wendy sport, kom ik beter door mijn overgang heen.
Saskia SchaarSaskia Schaar
14:54 25 Oct 23
Femisports is een fijne, rustige sportschool met persoonlijke aandacht, haalbare doelen en hele goede en fijne adviezen die je vol kunt houden. Wendy is enthousiast en blijft je motiveren. Ook als het even niet lukt is zij een goede motivator!
Sophie de JongSophie de Jong
13:57 25 Oct 23
Ik kan het iedereen aanraden om personal training te volgen bij FemiSports. Wendy denkt met je mee, helpt waar nodig en heeft goede adviezen. Het is altijd heel gezellig, maar vooral effectief!
Familie WieringaFamilie Wieringa
12:29 25 Oct 23
Wendy is met recht een personal trainer. Ze begrijpt je struggel, denkt mee, heeft geen oordeel als iets niet lukt en helpt je weer verder. De op maat trainingen zijn opbouwend en ze zoekt je grenzen van kunnen en uithoudingsvermogen op. En dat is prettig, pittig en vooral lekker voor het lijf. De uitdaging, doorgaan, nog even bijzetten. Dat lukt dan ook nog! En dat stimuleert!Qua voeding en bijhouden is voor mij een ding. Okk daarin kijkt Wendy mee en denkt mee in oplossingen! Ik ben blij dat ik Wendy als peronal trainer heb. Naast inhoudelijk érg kundig is zij ook een heel leuk mens!
js_loader

Fitness voor zwangere vrouwen

Fitness voor zwangere vrouwen is gericht op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn tijdens de zwangerschap. Bij onze sportschool hebben we voor vrouwen in Zaandijk speciale sport- en/of fitnessprogramma’s voor aanstaande moeders om fit, sterk en energiek te blijven.

Sporten onder begeleiding van gecertificeerde trainers

Onze sportschool biedt je in Zaandijk maatwerk trainingen voor jou tijdens de zwangerschap. Onze goed opgeleide trainers zorgen ervoor dat je altijd verantwoord kunt sporten. Dankzij onze fitness voor zwangeren:

  • voel je je fysiek en mentaal sterk en voorkom je blessure en andere lichamelijke klachten
  • bereid je je lichaam voor op de bevalling en een voorspoedig herstel
  • heb je een ontspannen moment voor jezelf in een veilige sportschool
  • ontmoet je andere zwangeren in onze sportschool bij jou in de buurt van Zaandijk

Sporten na de zwangerschap

Sporten na de zwangerschap is een goede manier om je lichaam te laten herstellen van de bevalling. Je krijgt daarin bij onze sportschool uitgebreide begeleiding om rustig aan weer sterker te worden. Ook vrouwen die langer geleden bevallen zijn, kunnen nog te maken hebben met bijvoorbeeld bekkenproblemen, verzakking of urineverlies. Deze vrouwen ondersteunen we met de juiste training en voeding.

Contact met FemiSports

Wil je als vrouw in Zaandijk meer weten over FemiSports: sportschool voor vrouwen? Neem dan gerust contact met ons via 06 12 40 00 25 en per mail via info@wendyschaar.nl.

error: Content is beveiligd!!